Bedrijfsprofiel

"U zoek een goed en betrouwbaar internetbureau om uw website te laten maken? KM Design is uw partner als het gaat om een goede en professionele website, aansluitend bij uw wensen. We maken voornamelijk websites en webshops. Zorg ook voor een website die past bij uw identiteit. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan. KM Design is gevestigd in Zeeland, maar veel van onze klanten bevinden zich in Rotterdam en Antwerpen!"

Wat is het onderscheid tussen een webbureau en een webbureau ?

Er zijn veel webbureaus en/of bedrijven die websites kunnen maken. Het onderscheid zit hem in de persoonlijke benadering. Wij komen niet met opdringerige verhalen maar zeggen u waar het op staat. Dat heeft veel voordelen want u kunt uw onderneming een flinke boost geven door het juist inzetten van internet. Uw website is veruit het belangrijkste visitekaartje van uw bedrijf. Nog veel belangrijker dan uw visitekaartje of bedrijfsfolder. 


Zorg ervoor dat uw bedrijf goed vindbaar is in de zoekmachines. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. We komen graag bij u langs voor een kop koffie, maar uiteraard voor business. Want als u er beter van wordt, dan betaalt dat zich terug!

Professioneel internetbureau

KM Design is een flexibel webdesignbureau met passie voor internet. Niet denkend in standaarden maar uitvoerend in oplossingen. KM Design bestaat sinds 2004 dus we werken al meer dan 10 jaar aan online succes. Want door het inzetten van internet als communicatiemiddel tillen we samen uw bedrijf hogerop. 

In een vrijblijvend adviesgesprek leggen we graag de mogelijkheden aan u uit. Wij werken vanuit Oud Vossemeer en zijn tevens vanuit Rotterdam actief. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Haal ook meer rendement uit uw online doelstellingen! 

KM Design denkt vanuit klantperspectief. De bezoekers van uw website zijn immers uw potentiele klanten. Neem de proef op de som en nodig ons uit! Onze jarenlange ervaring willen we graag in de praktijk ten uitvoer brengen. Ook bij u?

KM Design is erkend ECABO leerbedrijf en aangesloten bij GOC voor de grafische industrie.

Bekijk onze portfolio om onze style van ontwerpen te bekijken.

Offerte aanvragen

Meer over ons

KM Design is in 2004 gestart. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig internetbureau met alle kennis en disciplines in huis. Bij complexere opdrachten werken wij samen met onze partners. U als klant ontzorgen, dat is ons vak.