Maatwerk programma's

"Scripting of programmeren is het op maat realiseren van webapplicaties"

Wanneer de ontworpen layout wordt gebouwd tot website zorgen we ervoor dat de broncode zo gestructureerd mogelijk is opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat uw website goed in de zoekmachines wordt genoteerd. Soms worden er ook modules gemaakt, zogenaamde webapplicaties. Deze applicaties kunnen als doel hebben om het voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Maatwerk modules zijn onder andere:

- maatwerk contactmodules
- automatisch voorraadbeheer (koppeling met boekhoudsoftware)
- inschrijfformulieren
- online reken-configurators
- maatwerk fotomodules
- koppelingen met externe programma's 

KM Design heeft de techniek in huis om applicaties te programmeren op maat. Vaak kunnen deze gekoppeld worden aan uw voorraadsysteem, administratiesysteem of ander softwareprogramma. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

KM Design denkt vanuit klantperspectief. De bezoekers van uw website zijn immers uw potentiele klanten. Neem de proef op de som en nodig ons uit! Onze jarenlange ervaring willen we graag in de praktijk ten uitvoer brengen. Ook bij u? Bekijk onze portfolio om onze style van ontwerpen te bekijken.

Offerte aanvragen

Meer over ons

KM Design is in 2004 gestart. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig internetbureau met alle kennis en disciplines in huis. Bij complexere opdrachten werken wij samen met onze partners. U als klant ontzorgen, dat is ons vak.