Op deze pagina kunt u enkele referenties bekijken.

KM Design heeft de afgelopen jaren een trouwe klantenkring opgebouwd. Maar wat vinden ze van de diensten die KM Design heeft verzorgd? Lees hun bevindingen en overtuig uzelf.

Outboard Zeeland

Kees heeft de website van Outboard Zeeland gemaakt, dit is voor ons een mooi visiteplaatje en overzichtelijker geworden voor onze klanten. Kees biedt u ook DE service die u nodig heeft ook na aanschaf van de site.

Groeten Willem Bazen
www.outboardzeeland.nl


Korga Carcleaning

Kees Neele van KM Design benaderde mij nadat hij mijn website had bekeken met de mededeling dat hij de website kon verbeteren. Na overleg met mij kwam Kees met het voorstel een nieuwe website voor mij te maken. Mijn zelfgemaakte website was niet wat het moest zijn voor mijn bedrijf.

Nadat er een afspraak gemaakt was hebben we een zeer prettig gesprek gehad.
Na het kenbaar maken van mijn wensen werd er eerst een concept ontwerp gemaakt, waarin in grote lijnen al duidelijk was dat Kees goed had geluisterd naar wat ik wilde, zodat er uiteindelijk nog maar kleine aanpassingen nodig waren tot de uiteindelijke uitwerking.

Ik ben erg tevreden over KM Design. Kees Neele heeft zijn beloften meer dan waar gemaakt.
Hij is snel met reageren, luisterde goed naar mijn wensen en heeft een goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Kees, bedankt voor de prettige samenwerking! We houden contact.

Ron v Galen (Eigenaar)
www.korgacarcleaning.nl


Baelde uitvaarten

Nadat je mij een keer telefonisch had benaderd met de vraag of je iets kon betekenen in het maken van een website, ben ik dit niet vergeten.
Een jaar later nodigde ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek had ik er direct vertrouwen in dat het goed zou komen.

Met elkaar zijn wij onderweg gegaan. Jij kwam met een voorstel voor de lay-out, ik zou me buigen over het tekstuele gedeelte.
Dit hebben wij bij elkaar gebracht wat geresulteerd heeft in een mooi stukje werk.
Kees, bedankt voor je geduld en flexabiliteit om tot in detail de puntjes op de i te zetten.

Ik waardeer dat zeer en vind dat het resultaat er mag zijn!

Baelde uitvaarten,
Wim Baelde

Groet, Wim
www.baeldeuitvaarten.nl


De Zeeuwse Afbouwgroep

Omdat we een website voor ons bedrijf wilden laten maken werd ons geadviseerd om contact op te nemen met Kees Neele van KM Design.

Tijdens ons eerste gesprek werd alles besproken en verliep erg prettig. Met name door het zeer snelle reageren en het realiseren werd er binnen een korte tijd een website gecreëerd welke erg mooi en overzichtelijk is geworden.

We zijn dan ook ontzettend blij dat we de keuze hebben gemaakt om de site door Kees Neele van KM Design te laten maken en we zullen hem dan ook zeker aanbevelen aan anderen!

Nogmaals Kees: Bedankt voor alles!

Met vriendelijke groeten,
Annemieke Schot
De Zeeuwse Afbouwgroep
www.dezeeuwseafbouwgroep.nl


Oostdijk Kozijen en Zonwering

Het is wel een beetje verlaat maar hierbij alsnog.

Na een eerste gesprek gelijk een vertrouwd gevoeld dat het daar wel goed komt.

Het eerste concept was gelijk een goed begin voor een mooie website na wat aanpassingen is binnen korte tijd een nette en duidelijke website ontstaan.

Nogmaals dank voor jou professionele benadering en uitvoering.

Veel succes en zeker het aanbevelen waard,

Met vriendelijke groet,

Oostdijk Kozijnen en Zonwering
Frank Oostdijk
www.oostdijkkozijnen.nl


Autobedrijf Goos

Kees Neele van KM Design benaderde ons nadat hij onze website had bekeken.
De website was niet representatief voor ons bedrijf en Kees kwam met het voorstel een nieuwe website voor ons te maken.
We hebben toen een zeer prettig gesprek gehad waarin wij onze wensen kenbaar maakten.

Kees heeft hier goed naar geluisterd en een eerste opzet gemaakt.
Wij waren meteen enthousiast en na een aantal kleine aanpassingen was onze nieuwe website binnen een paar weken klaar!

De website is nu 2 weken online en we hebben al veel positieve reacties ontvangen.

Kees, bedankt voor de prettige samenwerking!

Met vriendelijke groeten,
Autobedrijf Goos
Olaf Goos
www.autobedrijfgoos.nl


Betonijzervlechtbedrijf Verschoor

Wij zijn in contact gekomen met KM Design omdat door de heer Neele van KM Design werd geconstateerd dat wij nog geen internet-site hadden.
Hij heeft contact met ons opgenomen met de vraag of hij ons geheel vrijblijvend wat advies hierin kon geven.

Na persoonlijk contact met dhr. Neele hebben wij een zeer goed advies gekregen voor de bouw van een site en omdat zijn prijsstelling en ideeën hiervoor ons goed bevielen hebben wij KM Design de opdracht gegeven tot de bouw hiervan.

Hierna verliep de bouw van de site in een sneltreinvaart; na het kenbaar maken van onze wensen eerst een concept ontwerp, waarin in grote lijnen al duidelijk was dat dhr. Neele zijn huiswerk goed had gedaan, zodat er uiteindelijk nog maar kleine aanpassingen nodig waren tot de uiteindelijke uitwerking.

Na de definitieve oplevering blijkt dat al onze wensen en details goed verwerkt zijn in de site, en dat voor een zeer acceptabele prijs.

Wij kunnen KM Design dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Arie Verschoor
www.betonijzervlechtbedrijfverschoor.nl


Bolle Transport

Ons bedrijf was op zoek naar iemand die een overzichtelijke en aantrekkelijke website voor ons kan maken. We kwamen via meerdere zoekopdrachten in Google terecht bij KM Design.

Kees Neele is een aantal keren bij ons op bezoek geweest om onze wensen te bespreken. Dit heeft hij keurig omgezet in een site die voldoet aan onze wensen en ook niet onbelangrijk, prijs en kwaliteit zijn op dit vlak ook goed in evenwicht.

Na een paar kleine aanpassingen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.

Kees bedankt!

Groeten,
Het team van Bolle Transport BV
www.bolletransport.nl


Outboard Zeeland

Ons bedrijf Outboard Zeeland heeft een zeer mooi visiteplaatje gekregen dankzij Kees Neele, een man van zijn woord en alles keurig geregeld heeft.
Wij hebben veel meer reacties via onze vernieuwde site en we bevelen het ieder aan die een website tot in de puntjes verzorgt wil hebben.

Kees nogmaals dank!

Willem en Margreet Bazen
Outboard Zeeland.
www.outboardzeeland.nl


Minicamping Broedershoek

We hebben de samenwerking met KM Design als zeer positief ervaren. In het voorstadium, meedenkend, to the point en doeltreffend; na een korte brainstorm, een concept-look en de bouw van de website hebben we precies gekregen wat we wilden;

een zonnige informatieve website die kampeerders naar minicamping Broedershoek moet wijzen. Met KM Design kom je verder! Een geslaagd project.

Met groet,
Minicamping Broedershoek
Anne Kluijfhout
www.minicampingbroedershoek.nl


Webshop: Onlinemerkschoenen.nl

Onze webshop was dusdanig verouderd dat er een nieuwe moest komen. Zonder na te denken heb ik de opdracht aan Kees gegeven.

Een nieuwe frisse eigentijdse webshop die gemakkelijk is in gebruik. Voor Kees geen probleem.

Na goed overleg en de nodige aanpassingen is het resultaat helemaal naar mijn zin. Sinds vorige week is de webshop online. Kees bedankt weer voor fijne de samenwerking.

Onlinemerkschoenen.nl
Marc Smit
www.onlinemerkschoenen.nl


Groen van Prinstererschool Scherpenisse

Eind 2013 heeft de Groen van Prinstererschool in Scherpenisse, samen met KM Design, een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld.
Het resultaat mag er zijn. Tot volle tevredenheid. Onze inbreng en wensen werden door KM Design serieus genomen en begrepen.
Het eindproduct is in nauwe samenwerking tussen de school en de ontwerper tot stand gekomen. Daarbij was het contact met KM Design altijd plezierig, correct en professioneel.

Groen van Prinstererschool
Peter Kieviet


Vishandel Jos Geerts

Wij zijn telefonisch in contact gekomen met KM Design - Kees Neele en hebben een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak is concreet uitgelegd hoe de site gebouwd wordt. Kort zakelijk zonder poespas.

De prijs van het bouwen viel mij reuze mee dat heeft mij mede doen besluiten om de site te laten bouwen. De snelheid en service kan ik niet anders dan uitmuntend noemen, binnen een aantal weken was de site er.

Vishandel Jos Geerts
Jos Geerts
www.vishandeljosgeerts.nl


NDK Metaalbewerking

Wegens uitbreiding van het machinepark en een verhuizing op komst, leek het mij een goed idee de website ook meteen onder handen te laten nemen.

Uitgerekend met die gedachte, werd ik telefonisch benaderd door Kees Neele die mij vertelde over zijn diensten en hebben wij hierop een afspraak gemaakt om het een en ander te bespreken.

Tot mijn verrassing kreeg ik al snel een concept toegestuurd om te kunnen bekijken en mijn mening hierover te kunnen geven.

Uiteindelijk hebben er enkele kleine aanpassingen plaats gevonden welke KM Design adequaat uitvoerde en ik er zodoende geen omkijken naar heb. Al met al ben ik daarom zeer te spreken over de persoonlijke benadering en dienstverlening die KM Design biedt.

Bij deze bedankt, voor de toewijding en inzet!

Met vriendelijke groet,
Nicky de Kruijff
NDK Metaalbewerking
www.ndkmetaal.nl


Van Rooyen Hose Couplings

We zijn erg tevreden over KM Design. Kees Neele heeft ons zelf benaderd en heeft zijn beloften meer dan waar gemaakt. Hij is snel met reageren, luisterde goed naar onze wensen, goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Zeer servicegericht en is na het realiseren van de website nog steeds bereid om ons van dienst te zijn. Wij zouden Kees aan iedereen aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Lian van Rooyen
Van Rooyen Hose Couplings B.V.
www.vanrooyenhosecouplings.com


DNS Marketing

Ik heb Kees Neele van KM Design leren kennen via mijn eigen netwerk en er is toen een afspraak gemaakt. Kees is een goede luisteraar en vertaald de wensen van de klant op de juiste manier in het maken van een goed en duidelijk ontwerp. Naast het goede luisteren is Kees een fijne zakenpartner om mee samen te werken, dat komt door zijn no-nonsense aanpak.

Voor toekomstige projecten denken we zeker weer aan Kees voor het maken van een nieuwe website.

Sven Hagenaars
DNS Marketing / Wifi in de horeca
www.wifiindehoreca.nl


Timmer- en onderhoudsbedrijf De Aanwinst

Wij zijn door Kees Neele van KM Design telefonisch benaderd. Hij heeft ons rustig duidelijk gemaakt dat met een goede site meer rendement te behalen valt. Na een ontspannen gesprek hebben wij besloten om hem voor ons een nieuwe site te laten bouwen.

Kees hebben wij leren kennen als iemand die zeker niet opdringerig is en verstand heeft van zijn vak. De site is naar volle tevredenheid gemaakt.

Ook is het heel prettig samenwerken omdat hij geduldig is en bereid om iets extra te doen waar niet direct een extra rekening voor gemaakt wordt.

Kees, dank je wel.
Cok van Vianen
De Aanwinst
www.de-aanwinst.nl


Begrafenisonderneming Tollenaar

Begin dit jaar vond ik het tijd om mijn huisstijl inclusief website te vernieuwen. Via via kreeg ik het adres van KM Design door. Daar heb ik contact mee opgenomen. Er was gelijk een goed contact.

Kees Neele heeft me fantastisch geholpen. Gaf goede adviezen. Alle opmerkingen en wensen die ik had zijn door hem meegenomen in het uiteindelijke resultaat. En dat resultaat mag er zijn. Zowel wat de site betreft als het nieuwe briefpapier etc. Echt blij mee.

Kees, bedankt voor je inzet en vakkundige adviezen!
Van harte aanbevolen!
John Tollenaar
Begrafenisonderneming Tollenaar Terneuzen
www.bvtollenaar.nl


Brasserie Bolbaken

Gepassioneerd zaken doen ten tijde van een crisis!

Op een dag werd ik gebeld door Kees Neele van KM Design. Hij vroeg me of ik een momentje tijd had om even met hem stil te staan bij mijn eigen bedrijfssite. Deze had hij zojuist bekeken vanuit zijn professie waarbij hem wat zaken opvielen die z.i. voor verbetering in aanmerkingen konden komen.

Een belletje op het juiste tijdstip over het juiste onderwerp!
Immers ik was al enige tijd niet tevreden over onze bestaande en inmiddels verouderde site.
Een gedrocht waar ik telkens mee moest vechten om de inhoud aan te kunnen passen.

Een dag later zaten we samen aan mijn laptop in mijn bedrijf waarbij Kees Neele me wat voorbeelden liet zien van sites die hij gemaakt had.
Er was weinig nodig om tot een deal te komen.
Een week later was mijn nieuwe site on-line.

Fris, fruitig, informatief en heel belangrijk voor mij: ik kan nu met gemak de inhoud zelf aanpassen.
We zijn erg blij met het product, de manier waarop e.e.a. tot stand is gekomen en het persoonlijke prettige contact om tot dit resultaat te komen.
Ook de investering was m.i. acceptabel.

Kortom, ik kan iedereen met vergelijkbare wensen, KM Design aanbevelen.

Met gastvrije groet,
Marc & Thea Steinmann
Brasserie Bolbaken
www.brasseriebolbaken.nl


Machinefabriek Van Nunen

Het was echt tijd voor vernieuwing van onze website. Onze vVorige site was erg verouderd maar vooral onduidelijk. Na een telefoontje van Kees en een gesprekje wat de mogelijkheden waren, werdt het een geheel nieuwe, mooie, moderne website!

De service van KM DESIGN is heel erg goed en Kees snapte ook direct wat we wilden met onze webite.
Het geheel is erg mooi geworden en zijn er erg over te spreken.

Prijs en Kwaliteit een echte Aanrader en zullen KM DESIGN (Kees Neele) zeker aanraden.

Met Vriendelijke Groet,
Machinefabriek van Nunen BV
Etten-Leur
www.van-nunen.com


Loonbedrijf M.S. de Bruin

Onlangs is onze website www.loonbedrijfmsdebruin.nl vernieuwd. Dit is gedaan door KM Design. Onze oude website was onduidelijk en daar moest iets aan gedaan worden.

Ziet er nu super netjes uit en Kees heeft al onze gedachten overtroffen.
Bij het eerste gesprek konden we onze wensen aangeven en dat heeft hij heel goed uitgevoerd.
Ook de service van KM Design is top. Een echte aanrader dus !!!!!

Kees bedankt voor je goede werk en zal je zeker aanraden.

Met vriendelijke groeten,
Loonbedrijf M.S. de Bruin
Hellevoetsluis
www.loonbedrijfmsdebruin.nl


Kaeswienkeltje

We vonden het aangenaam te werken met KM DESIGN.
Ze zijn meedenkend, prettig in omgang en begripvol.
Over het geheel genomen: snelle en goede service en zeer tevreden met het resultaat.

Sabina
Kaeswienkeltje Tholen
www.kaeswienkeltje.nl


AM Creatie

KM Design heeft voor ons de technische kant van onze website verzorgd. Aangezien wij een reclamebureau zijn hebben we zelf het ontwerp gemaakt maar omdat onze technische kennis m.b.t. het opbouwen van een website niet zo ver reikt besteden we dit graag uit aan iemand die dit goed kan.

Onlangs kwamen we via via in contact met KM Design en zo hebben zij onze website webklaar gemaakt. De communicatie liep lekker vlot en ze hebben precies gemaakt wat we wilden. Ook later bij een technisch mankementje werd het snel opgelost. Wij zijn er dik tevreden mee!

Adriaan Meeuwsen
AM Creatie
www.amcreatie.nl


Juwelier Kanselaar

Het klantencontact hebben we als zeer prettig ervaren, er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar werd snel naar gehandeld. Daarbij hoefden we ook nooit lang te wachten, telefoontjes worden bijna altijd gelijk opgenomen en op mailtjes word snel gereageerd!

Bijna alles wat we gedaan wilden hebben kon ook uitgevoerd worden en vergeleken met andere aanbieders ook voor een zeer scherpe prijs. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Dave Kanselaar
Juwelier Kanselaar
www.juwelierkanselaar.nl


VGMK Adviesgroep

Klantencontact: zeer goed bereikbaar en snelle reactie op vragen.
Strakke lay out waardoor de website een moderne uitstraling krijgt.
Prijsstelling : kwaliteit kost wat en in dit geval komt het resultaat er prima uit.
Advisering: er wordt goed met de klant meegedacht.
Resultaat: zeer goed.

Peter van der Elst
VGMK Adviesgroep Goes
www.vgmkadviesgroep.nl


Trigade (kwaliteit, arbo en milieu)

Kees, hartelijk bedankt voor de prima samenwerking. Het eindresultaat van onze nieuwe website is zeer fraai en de werkwijze van KM Design spreekt ons aan; adequaat handelen en resultaatgericht werken. Fijn dat er bedrijven zijn zoals KM Design, met een zeer goede prijs-prestatie verhouding en waar geldt: afspraak is afspraak en beloven is doen. Voor ons een verademing, na negatieve ervaringen opgedaan te hebben in het verleden.

Alle succes toegewenst en zeker tot ziens.
Namens Trigade
Tony van der Geld
www.trigade.nl


Begrafenisverzorging Dorst

Kees bedankt voor de mooie en overzichtelijke site die geheel naar onze wens is! Al vanaf het eerste gesprek had je gelijk door wat wij voor ogen hadden en dat is op professionele wijze uitgewerkt.
We zijn zeer tevreden over de heldere communicatie en de geweldige service die geleid hebben tot een kort procesverloop.

Met vr. gr.
Begrafenisverzorging Dorst
Bert Dorst
www.dorstbegrafeniszorg.nl


Smit Schoenmode Krabbendijke

Toen Kees mij voor de eerste keer belde met de vraag of wij al een website hadden was dat iets wat ik eigenlijk al langer wilde maar wat er niet van kwam. Al tijdens de eerste afspraak was ik erg enthousiast ook over de manier hoe mijn wensen ingevuld konden worden. Ik wilde graag een professionele website zodat wij niet onder hoeven te doen voor de grote bedrijven. Met de vraag of er ook een webshop gewenst werd had ik even twijfels maar ook daar werd ik steeds enthousiaster over.

Dus maar gekozen voor de webshop en website. De manier waarop beiden tot stand zijn gekomen is erg naar mijn tevredenheid. Als ik iets anders wilde of iets wilde toevoegen was Kees altijd paraat om met woord en daad actie te ondernemen. Nu zowel de website en webshop klaar zijn ben ik erg tevreden over het resultaat.

Net als met schoenen geeft Kees een passend advies op maat.

Met vriendelijke groet,
Smit Schoenmode & Onlinemerkschoenen.nl
Mark Smit
www.smitschoenmode.nl www.onlinemerkschoenen.nl


Aannemers- en timmerbedrijf Roozemond BV

Lang was er de wil om een site te realiseren. Wegens tijdgebrek kwam dit er niet van, totdat KM Design contact opnam met ons. Kees Neele heeft na een gesprek een ontwerp gemaakt waar we ons direct in konden vinden. Daarna is het snel gegaan en was de site snel online.

De service die je levert ervaren wij als prettig en gemakkelijk, antwoord op alle vragen en wensen. Ook het CMS waarbij wij onze site kunnen onderhouden vinden wij erg prettig. Zodoende kunnen wij onze site helemaal up-to-date houden wanneer wij dat willen.

Al met al zijn wij erg tevreden over het resultaat en de zorg en nazorg van KM Design.

Met vriendelijke groet,
Aannemers- en Timmerbedrijf Roozemond BV
Leen Roozemond
www.roozemondbv.nl


Garage Rommens

Ik had al verschillende keren nagedacht over een website maar daarbij is het dan ook gebleven, totdat jij langskwam. Ik vond dat je een goed en duidelijk verhaal had. De prijs was duidelijk ( ik weet niet wat anderen rekenen, aangezien ik bij andere bedrijven nooit inlichtingen heb ingewonnen )

Als mij iets aanstaat handel ik altijd impulsief, waarvan ik in het verleden nooit spijt van heb gehad. De kleinschaligheid van je bedrijf sprak mijn ook aan.

De door jou gemaakte website ziet er goed uit, wij zijn er blij mee. Van klanten krijgen wij ook positieve reacties!

Garage Rommens
Kees Rommens
www.garagerommens.nl


Leevboerderij Het Erfdeel

KM Design combineert snelheid van handelen met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Vanaf het eerste moment verliep het contact heel plezierig, werden er snel afspraken gemaakt en nagekomen, en in heel korte tijd was onze website 'in de lucht'.

Kees is een betrokken ondernemer, begrijpt met een enkel woord wat je bedoelt en legt alles wat je weten moet heel duidelijk uit. Het beheren van de website is dankzij het gebruikersvriendelijke CMS echt eenvoudig en door een 'leek' goed te doen.

Heb je dan alsnog vragen, dan staat Kees ook direct paraat als je belt.

Super!
Leevboerderij Het Erfdeel
Eduard Vlot
www.leevboerderijheterfdeel.nl


Quadraat Infraprojecten BV

De samenwerking met Kees is uitstekend geweest. Het resultaat www.quadraat.nu mag er dan ook zijn. Een frisse, moderne site die de uitstraling in zich heeft die bij ons bedrijf past.

De op maat gesneden CMS maakt voor ons de site uitstekend beheersbaar. De prijs-kwaliteitverhouding van KM Design is wat ons betreft prima.

Quadraat Infraprojecten.
Bram Quaak
www.quadraat.nu


Jachtverhuur Patrick Jansen

Allereerst zou ik KM Design nogmaals willen bedanken voor het maken van een prachtige en overzichtelijke website voor Jachtverhuurbedrijf Patrick Jansen. Bij het starten van mijn jachtverhuurbedrijf was ik op zoek naar een bedrijf dat voor mij een website kon maken.

Na de vrijblijvende afspraak was ik zeer onder de indruk van de professionele en deskundige uitleg. Ook de prijsstelling was zeer aantrekkelijk voor mij als starter. Het realiseren van de website ging vlot en het onderlinge contact was altijd goed. De snelle respons en goede service waren erg positief. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat en verwacht veel positieve reacties.

Met vriendelijke groet,

Patrick Jansen
www.jachtverhuurjansen.nl


Geuze Transport

Als eerste wil ik KM Design bedanken voor de mooie en duidelijke website. Geuze Transport was al een tijdje opzoek naar een websitemaker. Na een kort gesprek met Kees Neele over hoe het moet worden is de website mooi geworden. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen wij altijd terecht. De service is erg goed. Echt waar voor je geld.

Met vriendelijke groet,

Edwin Geuze
Geuze Transport
www.geuzetransport.nl


Equimio

Ik ben tevreden met de diensten die KM Design ons geleverd heeft. Het eerste telefonisch contact was erg prettig en er kon snel een afspraak gemaakt worden. We hebben onze wensen kenbaar kunnen maken en KM Design heeft getoond goed mee te kunnen denken. Na dit gesprek zijn ze snel aan de slag gegaan en wij zijn erg tevreden over het resultaat. Bij vragen of onduidelijkheden konden wij altijd terecht. De service is erg goed.

Hartelijke groeten,

Eefke Bastianen
www.equimio.nl


Meulvliet

Wij zijn dik tevreden over de samenwerking en het meedenken van KM Design mbt onze website. Ziet er goed uit en al heel snel waren de eerste resultaten van Kees voor ons erg positief. Wat uiteindelijke een mooie site met een sfeervol uiterlijk en met een leuke en duidelijke lay-out.

Mooi voor ons was dat al snel er reacties kwamen in de vorm van complimenten voor onze site, maar belangrijker, ook van potentiele en zekere klanten zorgde!!!

Bedankt Kees!!

Charel Wolvekamp
www.meulvliet.nl


KM Design denkt vanuit klantperspectief. De bezoekers van uw website zijn immers uw potentiele klanten. Neem de proef op de som en nodig ons uit! Onze jarenlange ervaring willen we graag in de praktijk ten uitvoer brengen. Ook bij u?

Offerte aanvragen

Meer over ons

KM Design is in 2004 gestart. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig internetbureau met alle kennis en disciplines in huis. Bij complexere opdrachten werken wij samen met onze partners. U als klant ontzorgen, dat is ons vak.