Webhosting

"Registratie en hosting van uw domeinnaam"

KM Design kan de registratie en webhosting van uw domeinnaam vastleggen. Vaak is dit een .nl-domeinnaam, maar ook andere extensies zoals .com of .eu zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Veel van onze klanten vinden het prettig één contactpersoon te hebben. Daarom kiezen ze ervoor ook de webhosting, domeinnaam en e-mail bij KM Design onder te brengen. De hostingservers die wij beheren staan in Nederland en hebben goede specificaties.

KM Design wil graag een langetermijn-relatie met u aangaan. De bezoekers van uw website zijn immers uw potentiële klanten. Neem de proef op de som en nodig ons uit! Onze jarenlange ervaring willen we graag in de praktijk ten uitvoer brengen. Ook bij u? Bekijk onze portfolio om onze style van ontwerpen te bekijken.

Offerte aanvragen

Meer over ons

KM Design is in 2004 gestart. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig internetbureau met alle kennis en disciplines in huis. Bij complexere opdrachten werken wij samen met onze partners. U als klant ontzorgen, dat is ons vak.