Website laten maken Zeeland

18 jaar ervaring 1000 projecten online Vaste consultant Professionele uitvoering

Website laten maken Zeeland

Een professionele website laten maken in Zeeland? Dan zit u bij Internetbureau KM Design helemaal goed. KM Design is gestart in 2004 en denkt met u mee om uw doelstellingen te behalen. Een goede website laten maken in Zeeland is ons op het lijf geschreven. Wij maken goed vindbare websites, website die passen bij de identiteit van uw onderneming en websites die renderen. Organisaties die een website laten bouwen door KM Design zijn gebaat bij een goede communicatie, korte doorlooptijden en maximaal resultaat.

Webdevelopment, Webdesign, Zoekmachine optimalisatie

Allerlei termen die u wellicht niet geheel bekend zijn. Dat is niet erg, want we zorgen er samen voor dat uw organisatie een goede online reputatie krijgt. Dat begint door goed te luisteren naar uw wensen en doelstellingen. Wij maken niet zomaar een website die u zelf kunt bijhouden wat u wellicht toch niet gaat doen. We zien vaak dat mensen een website laten bouwen voor een X-bedrag en daarna denken dat ze klaar zijn. De site heeft dan na verloop van tijd oude projecten, is niet meer actueel en past niet eens meer goed bij de identiteit van uw organisatie. Een website die niet bij u past. Dat wilt u toch niet.

KM Design maakt aanspekende, professionele website die technisch correct zijn en die voor een optimaal resultaat zorgen voor uw organisatie. Dat kost tijd en vergt een goed plan van aanpak. Onze werkwijze werkt verhelderend. Kom in contact met één van onze accountmanagers. KM Design kent een pragmatische aanpak bij de ontwikkeling van uw website. Onze diensten zijn uitgebreid en wij kunnen u als full-service agency een product van formaat leveren.

Ook uw website laten maken?

Bent u er klaar voor om een goede en functioneel werkende website te laten bouwen? Wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Nog niet overtuigd? Lees onze reviews of enkele bedrijven gewoon op...!

KM Design: al bijna 20 jaar strategisch partner in het optimaal presenteren van uw online identiteit!

Beoordelingen

Gebaseerd op 51 recensies.
Samantha Kuhn
Samantha Kuhn
20. December, 2022.
Groot compliment over deze samenwerking. Kees staat meteen voor je klaar wanneer je een vraag hebt en lost hem vrijwel meteen op of heeft op korte termijn een oplossing. Inmiddels ben ik ook de samenwerking voor zoekmachine optimalisatie aangegaan, hierbij denkt hij met je mee, past meteen aan waar hij kan en houdt je perfect op de hoogte voordat hij iets doorvoert. Ik kan niks meer zeggen dan dat dit de investering zeker terug verdiend!
AA WILLY
AA WILLY
5. December, 2022.
Carola Geeratz
Carola Geeratz
17. November, 2022.
KM Design heeft voor ons een mooie website gemaakt voor het bedrijf. Als er iets aangepast moet worden staat Kees altijd direct voor je klaar, super snelle service!!
Joyce Clerx
Joyce Clerx
10. Oktober, 2022.
Altijd beschikbaar voor hulp en advies, geen wachttijd. Ook voor het maken van onze website en het oplossen van problemen konden we bij KM Design terecht. Top, heel tevreden!
Sonja Ammerlaan
Sonja Ammerlaan
27. September, 2022.
Wij zijn blij met onze nieuwe Webside. De manier hoe wij samen hebben gewerkt met Kees was erg prettig.
Joleen Ringelberg
Joleen Ringelberg
14. September, 2022.
Erg prettige ervaringen met KM design. Zij hebben onze website gerealiseerd waar we enorm blij mee zijn. Wat wij er op prijs stellen is de - De duidelijke en directe communicatie via telefoon en mail - Het adequate handelen (geen wachtrij of op de stapel belanden) - Betrouwbaar - Professionaliteit in ontwerp van onze website - Persoonlijke en enorm klantgerichte benadering en afhandeling, dat maakt KM design laagdrempelig.
Diana Suijkerbuijk
Diana Suijkerbuijk
5. September, 2022.
Wij werden door Kees benaderd over onze verouderde website. Samen met Kees hebben we een nieuwe website ontworpen, welke uitstekend past bij ons bedrijf. Het contact met Kees was prettig, waarbij onze wensen op een kundige manier werden vertaald. Wij zijn heel blij met het resultaat!
Timo Kirchjünger
Timo Kirchjünger
29. Juli, 2022.
Heb goede ervaringen met Kees. Duidelijke en snelle communicatie en daarnaast snelle betalingen. Tevreden over de kwaliteit en staat open voor feedback om uiteindelijk tot een mooi profesioneel eindproduct te komen! Aanrader!
Syga Bouw
Syga Bouw
28. Juli, 2022.
Beste service professionele logo en website gemaakt in paar dagen gedaan snelheid service en kwaliteit is 100%👍👍
hans hoogendoorn
hans hoogendoorn
15. Juli, 2022.
Betrouwbaar, professioneel bedrijf wat goede adviezen geeft en luistert naar de wensen van de klant waar na er een mooi resultaat ontstaat. Een aanrader!

Werkwijze

Online vindbaarheid vergroten? KM Design is er ook voor zoekmachine-optimalisatie.

X
Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
//]]>