Website laten maken Zeeland

18 jaar ervaring 1000 projecten online Vaste consultant Professionele uitvoering

Website laten maken Zeeland

Een professionele website laten maken in Zeeland? Dan zit u bij Internetbureau KM Design helemaal goed. KM Design is gestart in 2004 en denkt met u mee om uw doelstellingen te behalen. Een goede website laten maken in Zeeland is ons op het lijf geschreven. Wij maken goed vindbare websites, website die passen bij de identiteit van uw onderneming en websites die renderen. Organisaties die een website laten bouwen door KM Design zijn gebaat bij een goede communicatie, korte doorlooptijden en maximaal resultaat.

Webdevelopment, Webdesign, Zoekmachine optimalisatie

Allerlei termen die u wellicht niet geheel bekend zijn. Dat is niet erg, want we zorgen er samen voor dat uw organisatie een goede online reputatie krijgt. Dat begint door goed te luisteren naar uw wensen en doelstellingen. Wij maken niet zomaar een website die u zelf kunt bijhouden wat u wellicht toch niet gaat doen. We zien vaak dat mensen een website laten bouwen voor een X-bedrag en daarna denken dat ze klaar zijn. De site heeft dan na verloop van tijd oude projecten, is niet meer actueel en past niet eens meer goed bij de identiteit van uw organisatie. Een website die niet bij u past. Dat wilt u toch niet.

KM Design maakt aanspekende, professionele website die technisch correct zijn en die voor een optimaal resultaat zorgen voor uw organisatie. Dat kost tijd en vergt een goed plan van aanpak. Onze werkwijze werkt verhelderend. Kom in contact met één van onze accountmanagers. KM Design kent een pragmatische aanpak bij de ontwikkeling van uw website. Onze diensten zijn uitgebreid en wij kunnen u als full-service agency een product van formaat leveren.

Ook uw website laten maken?

Bent u er klaar voor om een goede en functioneel werkende website te laten bouwen? Wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Nog niet overtuigd? Lees onze reviews of enkele bedrijven gewoon op...!

KM Design: al bijna 20 jaar strategisch partner in het optimaal presenteren van uw online identiteit!

Beoordelingen

Gebaseerd op 56 recensies
Rachel van Vossen
Rachel van Vossen
30/03/2023
wederom de website vernieuwd. onzettend blij mee. kees denkt mee,is oplettend en oplossingsgericht. communicatie,verloopt zeer vlot. KM design maakt het waar!!!!
Marisa De Later
Marisa De Later
30/03/2023
Wij werken nu een paar jaar met KM design. Bij problemen zijn de lijntjes kort en word er gewerkt aan oplossingen. Heel belangrijk en daarom heel tevreden!
Koos van Kesteren
Koos van Kesteren
30/03/2023
prettige samenwerking met Kees denkt mee lost vraagstukken op en staat altijd klaar voor vragen of dingetjes waar je tegen aanloopt zeer tevreden met contact
Willem Bazen
Willem Bazen
08/03/2023
Zeer dankbaar met kees zijn dienstverlening. We hebben al 3 mooie websites laten bouwen. Mocht er wat op doen. Kees lost het op!. Niets anders dan een uiterst tevreden klant. Bedankt namens Outboard Zeeland.
lars goutziers
lars goutziers
24/01/2023
Zeer fijn om met KM Design te werken. Heeft goede input geleverd voor onze website. Fijn klantencontact en snelle reactie. Zeer professioneel.
Samantha Kuhn
Samantha Kuhn
20/12/2022
Groot compliment over deze samenwerking. Kees staat meteen voor je klaar wanneer je een vraag hebt en lost hem vrijwel meteen op of heeft op korte termijn een oplossing. Inmiddels ben ik ook de samenwerking voor zoekmachine optimalisatie aangegaan, hierbij denkt hij met je mee, past meteen aan waar hij kan en houdt je perfect op de hoogte voordat hij iets doorvoert. Ik kan niks meer zeggen dan dat dit de investering zeker terug verdiend!
Carola Geeratz
Carola Geeratz
17/11/2022
KM Design heeft voor ons een mooie website gemaakt voor het bedrijf. Als er iets aangepast moet worden staat Kees altijd direct voor je klaar, super snelle service!!
Joyce Clerx
Joyce Clerx
10/10/2022
Altijd beschikbaar voor hulp en advies, geen wachttijd. Ook voor het maken van onze website en het oplossen van problemen konden we bij KM Design terecht. Top, heel tevreden!
Sonja Ammerlaan
Sonja Ammerlaan
27/09/2022
Wij zijn blij met onze nieuwe Webside. De manier hoe wij samen hebben gewerkt met Kees was erg prettig.

Werkwijze

Online vindbaarheid vergroten? KM Design is er ook voor zoekmachine-optimalisatie.

X
//]]>