Website laten maken Zeeland

18 jaar ervaring 1000 projecten online Vaste consultant Professionele uitvoering

Website laten maken Zeeland

Een professionele website laten maken in Zeeland? Dan zit u bij Internetbureau KM Design helemaal goed. KM Design is gestart in 2004 en denkt met u mee om uw doelstellingen te behalen. Een goede website laten maken in Zeeland is ons op het lijf geschreven. Wij maken goed vindbare websites, website die passen bij de identiteit van uw onderneming en websites die renderen. Organisaties die een website laten bouwen door KM Design zijn gebaat bij een goede communicatie, korte doorlooptijden en maximaal resultaat.

Webdevelopment, Webdesign, Zoekmachine optimalisatie

Allerlei termen die u wellicht niet geheel bekend zijn. Dat is niet erg, want we zorgen er samen voor dat uw organisatie een goede online reputatie krijgt. Dat begint door goed te luisteren naar uw wensen en doelstellingen. Wij maken niet zomaar een website die u zelf kunt bijhouden wat u wellicht toch niet gaat doen. We zien vaak dat mensen een website laten bouwen voor een X-bedrag en daarna denken dat ze klaar zijn. De site heeft dan na verloop van tijd oude projecten, is niet meer actueel en past niet eens meer goed bij de identiteit van uw organisatie. Een website die niet bij u past. Dat wilt u toch niet.

KM Design maakt aanspekende, professionele website die technisch correct zijn en die voor een optimaal resultaat zorgen voor uw organisatie. Dat kost tijd en vergt een goed plan van aanpak. Onze werkwijze werkt verhelderend. Kom in contact met één van onze accountmanagers. KM Design kent een pragmatische aanpak bij de ontwikkeling van uw website. Onze diensten zijn uitgebreid en wij kunnen u als full-service agency een product van formaat leveren.

Ook uw website laten maken?

Bent u er klaar voor om een goede en functioneel werkende website te laten bouwen? Wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Nog niet overtuigd? Lees onze reviews of enkele bedrijven gewoon op...!

KM Design: al bijna 20 jaar strategisch partner in het optimaal presenteren van uw online identiteit!

Beoordelingen

Gebaseerd op 61 recensies
Huys van Roosevelt
Huys van Roosevelt
13/07/2023
Kees is na bevestiging van de opdracht direct en adequaat in actie gekomen en geeft me -als nieuwe klant- direct het gevoel dat mijn internetzaken in goede handen zijn.
John Berkhof
John Berkhof
12/05/2023
KM Disign is zeer geduldig en zeer efficiënt in zijn werk
Nico van Gink
Nico van Gink
12/05/2023
Voor het opzetten van onze nieuwe website kwamen wij via een tip terecht bij KM Design. Na het eerste contact en wat brainstormen een opzet gemaakt en vrij snel was onze nieuwe website online. Korte lijntjes en altijd snel antwoorden op vragen en aanvullingen over de website. Nadat de website online stond hebben we met KM Design ook gekeken naat het optimaliseren van onze website in Google. Na enkele maanden al veel meer aanvragen via deze weg dan voorheen, werkt dus top! Echt een aanrader als je een website wilt opzetten of vernieuwen!
Reinier Scherpenisse
Reinier Scherpenisse
26/04/2023
Al een paar jaar een nette site van KM-Design. Onlangs ik wat per abuis verkeerd ingesteld....waardoor het niet goed meer werkte....en binnen korte tijd weer gefikst door Kees. SUPER BEDANKT voor je SERVICE weer !
Nicky Schroevers
Nicky Schroevers
19/04/2023
Snelle en goede service!
Rachel van Vossen
Rachel van Vossen
30/03/2023
wederom de website vernieuwd. onzettend blij mee. kees denkt mee,is oplettend en oplossingsgericht. communicatie,verloopt zeer vlot. KM design maakt het waar!!!!
Marisa De Later
Marisa De Later
30/03/2023
Wij werken nu een paar jaar met KM design. Bij problemen zijn de lijntjes kort en word er gewerkt aan oplossingen. Heel belangrijk en daarom heel tevreden!
Koos van Kesteren
Koos van Kesteren
30/03/2023
prettige samenwerking met Kees denkt mee lost vraagstukken op en staat altijd klaar voor vragen of dingetjes waar je tegen aanloopt zeer tevreden met contact
Willem Bazen
Willem Bazen
08/03/2023
Zeer dankbaar met kees zijn dienstverlening. We hebben al 3 mooie websites laten bouwen. Mocht er wat op doen. Kees lost het op!. Niets anders dan een uiterst tevreden klant. Bedankt namens Outboard Zeeland.
lars goutziers
lars goutziers
24/01/2023
Zeer fijn om met KM Design te werken. Heeft goede input geleverd voor onze website. Fijn klantencontact en snelle reactie. Zeer professioneel.

Werkwijze

Online vindbaarheid vergroten? KM Design is er ook voor zoekmachine-optimalisatie.

X
//]]>